Inhoudsopgave

Snelle levering van je bestelling

Bestel je op een werkdag voor 12:00? Dan levert Goedkoopisolatiemateriaal.nl je bestelling de eerstvolgende werkdag. Dit geldt uitsluitend voor producten die uit voorraad leverbaar zijn en leveringen in Nederland. Bestellingen die niet uit voorraad leverbaar zijn, worden doorgaans binnen 4 tot 10 werkdagen geleverd. 

Is een product niet op voorraad? Dan neemt Goedkoopisolatiemateriaal.nl contact met je op om de gewenste leverdatum te bepalen. 

Levering en verzendkosten binnen Nederland

Voor al onze producten, met uitzondering van de kleine toebehoren (folies, tape, purschuimen/lijmen), gelden binnen Nederland de volgende transportkosten:
 • Post pakket klein € 7,95 (incl. btw)
 • Post pakket groot € 14,95 (incl. btw)
 • Pallet transport € 55,- (incl. btw)
 • Ophalen op afspraak in Stadskanaal (Groningen): Gratis
 • Vanaf € 1250,- (incl. btw): Gratis transport tenzij:
 • Levering op de Waddeneilanden, hiervoor geldt een toeslag van € 85,-
 • Levering naar Zeeuws-Vlaanderen, hiervoor geldt een toeslag van € 25,-
 • Levering van producten langer dan 2,40 meter, hiervoor geldt een lengtetoeslag van € 45,- (deze producten worden apart van de isolatie geleverd, wel op dezelfde dag)

Let op: bezorging in Amsterdam 

De gemeente Amsterdam heeft sinds 1 oktober 2021 een aangescherpt beleid voor vrachtwagens binnen het centrum (S100 ring). Behalve de wens om de stad zo duurzaam mogelijk te maken heeft deze maatregel vooral ook te maken met zwakke grachten/kades.

Om het zwaar transport terug te dringen zijn er strengere maatregelen en controles op deze maatregelen. Daarom wordt in het gebied met de postcodes 1011-1019 een extra toeslag van € 95 gerekend bovenop de standaard transportkosten. Daarnaast kan het 1 of 2 werkdagen langer duren voordat de levering plaats zal vinden.

Levering naar België

Bij leveringen naar België kan het een paar werkdagen langer duren voordat de bestellingen geleverd wordt. We rijden op de dinsdag/woensdag en donderdag/vrijdag onze route in België. Om in deze route mee te gaan dient de order de werkdag daarvoor, voor 12:00, bij ons te zijn geplaatst.

Levering gebeurt in overleg met de transporteur, de gewenste leverdatum en definitieve leverdatum kunnen daardoor van elkaar afwijken. We proberen dit uiteraard zo veel mogelijk te voorkomen.

Voor België bedragen de transportkosten:

 • Post pakket klein € 14,95 (incl. btw)
 • Post pakket groot € 19,95 (incl. btw)
 • Pallet transport € 75,- (incl. btw)

Levering binnen Europa

Het is mogelijk om je bestelling buiten Nederland of België te bezorgen. In overleg leveren we binnen Europa op aanvraag. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Aflevering op hoogte

Wil je je pakket laten afleveren op hoogte? Informeer naar de mogelijkheden. Wij helpen je graag om bestellingen direct op de juiste verdieping of hoogte te leveren.

Vragen?

Mocht je nog vragen hebben omtrent de transportkosten van je isolatiematerialen, neem dan gerust contact met ons op.