Het fundament van elk bouw- of renovatieproject. Ontdek onze verschillende categorieën: Gips, constructieplaten, Agnesplaten, MDF, Fermacell, Lewis zwaluwstaartplaat en een breed scala aan accessoires. Deze categorieën zijn zorgvuldig samengesteld om je bouwprojecten te ondersteunen met materialen die zowel betrouwbaar als gebruiksvriendelijk zijn.

Gips

Gips is een belangrijk element in moderne constructie, ideaal voor het maken van strakke, gladde wanden en plafonds. Deze platen zijn niet alleen gemakkelijk te installeren, maar bieden ook uitstekende brandwerende en geluidsisolerende eigenschappen.

Constructieplaten

Onze constructieplaten zijn de ruggengraat van vele bouwprojecten, bekend om hun structurele sterkte en veelzijdigheid. Ze zijn perfect voor toepassingen die een robuuste en duurzame oplossing vereisen.

Agnesplaten

Agnesplaten zijn de perfecte keuze voor een snelle en stijlvolle afwerking van wanden en plafonds. Met hun ingebouwde isolatie en eenvoudige montage zijn ze een favoriet voor zowel renovatieprojecten als nieuwbouw.

MDF (Medium-Density Fibreboard)

MDF is een uiterst veelzijdig materiaal en een uitstekende keuze voor een breed scala aan toepassingen. Dankzij de gladde afwerking en uniforme dichtheid is het ideaal voor meubelontwerp, interieurdecoratie en meer.

Fermacell

Fermacell platen staan bekend om hun stevigheid en duurzaamheid, waardoor ze bij uitstek geschikt zijn voor vloeren, wanden en plafonds. Hun robuuste aard maakt ze ideaal voor plaatsen die sterkte en weerstand vereisen.

Lewis zwaluwstaartplaat

Lewis zwaluwstaartplaat is de ultieme oplossing voor het creëren van lichte, maar extreem sterke en geluidsisolerende vloerconstructies. Hun unieke ontwerp zorgt voor een perfecte verbinding en stabiliteit.

Accessoires

Maak je project compleet met onze hoogwaardige accessoires. Van bevestigingsmaterialen tot afwerkingsproducten, we hebben alles wat je nodig hebt om je plaatmateriaal projecten naar een hoger niveau te tillen.