Isolatie is meer dan alleen een product; het is onmisbaar voor duurzaamheid en comfort. Bij Goedkoopisolatiemateriaal.nl zijn we vanaf de start van ons bedrijf gefascineerd door de mogelijkheden en het grote belang van isolatiematerialen. Van het vasthouden van warmte tot het bieden van een gezonder binnenklimaat, isolatiematerialen hebben een belangrijke functie in het dagelijkse leven.

Het verhaal achter Goedkoopisolatiemateriaal.nl

Goedkoopisolatiemateriaal.nl is opgericht in 2015 nadat we contact kregen met fabrikanten van isolatiematerialen. Door rechtstreeks bij de fabrikant in te kopen lukte het om de isolatiematerialen goedkoper op de markt te brengen dan andere aanbieders. Eerst via Marktplaats, en vanaf 2016 ook via onze eigen webshop. Door onze inkoopvoordelen door te vertalen naar onze klanten groeiden we snel waardoor ook ons team zich langzaam uitbreidde.
Wij zijn trots op de weg die we hebben afgelegd; van een bescheiden begin tot de bloeiende onderneming die we vandaag de dag zijn. Door onze unieke aanpak kunnen we topkwaliteit isolatiematerialen rechtstreeks in bulk bij fabrikanten inkopen. Dit stelt ons in staat om deze hoogwaardige producten tegen concurrerende prijzen aan te bieden, zonder in te leveren op de persoonlijke en toegewijde service die ons kenmerkt.
 
Ons verhaal is een reis van constante service en groei. Vanaf onze bescheiden start tot aan onze huidige status als een gevestigde naam in de isolatiebranche, hebben we altijd gestreefd naar vooruitgang zonder onze waarden te vergeten. Wij zijn vastberaden om onze missie voort te zetten: het aanbieden van de beste isolatiematerialen tegen de scherpste prijzen, voor iedereen. 

Waarom kiezen voor Goedkoopisolatiemateriaal.nl? 

Bij elke stap die we zetten bij Goedkoopisolatiemateriaal.nl, van het selecteren van onze producten tot het ondersteunen van onze klanten, staan drie kernwaarden centraal: kwaliteit, betaalbaarheid en een uitstekende klantenservice. Dit is de basis van onze toewijding aan jou, of je nu een doe-het-zelver bent of een professionele aannemer.

Innovatie en kwaliteit 

Onze passie voor innovatie en kwaliteit is terug te zien in ons uitgebreide assortiment aan isolatiematerialen. Van de hoogwaardige PIR isolatie, bekend om zijn uitstekende thermische prestaties, tot de milieuvriendelijke houtwolisolatie, perfect voor klanten die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan. We bieden een diversiteit aan isolatieopties om aan de uiteenlopende behoeften te voldoen. Dit is te zien aan de ontwikkeling van het Compleet Zolderisolatiesysteem van Iso-Fit, waar we medeontwikkelaar van zijn. Het Iso-Fit systeem maakt het eenvoudig om hellende daken op bijvoorbeeld zolders te isoleren. Momenteel werken we aan een ecologische variant van dit systeem, waarbij we van plan zijn houtwol te gebruiken in plaats van PIR, wat onze toewijding aan duurzaamheid en innovatie verder benadrukt.
 
In ons assortiment vindt je ook producten van gerenommeerde merken zoals Knauf Insulation, Recticel, Hunton, Iso-Fit, Isovlas en Kingspan. Deze merken staan bekend om hun kwaliteit en betrouwbaarheid. Of het nu gaat om residentiële, commerciële of industriële toepassingen, wij hebben voor elke uitdaging een passende oplossing.
 
Onze toewijding aan het leveren van de beste producten gaat hand in hand met onze missie om deze materialen tegen scherpe prijzen aan te bieden. Dit maakt ons niet alleen een leverancier van hoogwaardige isolatiematerialen, maar ook een partner die meedenkt met jouw budget. 

Bij elke stap van het project 

Als je vragen hebt over onze producten of advies nodig hebt bij het toepassen van isolatiematerialen, staan we altijd voor je klaar. Ons team in Stadskanaal is elke werkdag beschikbaar om je te voorzien van persoonlijk advies. We ondersteunen je graag bij het selecteren van het meest geschikte isolatiemateriaal voor jouw project en attenderen je op de belangrijkste aandachtspunten. Ons doel is om je te begeleiden bij elke stap, van het maken van de juiste keuzes tot het succesvol afronden van je projecten. 

Het verzenden van een bestelling bij Goedkoopisolatiemateriaal.nl

Uitstekende service 

Onze klantenservice is niet alleen een dienst, het is de ruggengraat van ons bedrijf en een belangrijk onderdeel van wat ons onderscheidt in de markt. Dit wordt weerspiegeld in onze indrukwekkende gemiddelde klantbeoordeling van een 9,4. We zijn trots op dit cijfer, omdat het onze toewijding aan klantenservice en tevredenheid benadrukt. Wij zorgen ervoor dat onze klanten continu geïnformeerd blijven over de voortgang van hun bestelling, vanaf het moment dat deze ons magazijn verlaat tot aan het moment van levering aan de voordeur.  

Wat zeggen onze klanten?

"Zeer klantvriendelijk, correcte en snelle levering, scherp geprijsd en zeer snelle communicatie! Zeer behulpzaam via telefoon en e-mail. Klant is echt koning hier! Denken met je mee in oplossingen."

Ger, Noord-Brabant

"Dit bedrijf levert goede en mooie materialen met fine contactpersonen. Bij deze totaaloplossing worden alle benodigde spullen meegeleverd en bij een tekort aan iets, wordt het restant snel opgestuurd."

Cor, Heemstede

"Wij zijn tevreden. Bestelling netjes op tijd geleverd. Voldoet aan verwachtingen. Goed te verwerken en isoleert goed."

Michael, Steenbergen