Het verhaal achter Goedkoopisolatiemateriaal.nl

Goedkoopisolatiemateriaal.nl is opgericht door Ben Mateman, die als inkoper bij Emergo isolatiematerialen inkocht. In 2015 kreeg hij het idee om deze isolatiematerialen te gaan verkopen via Marktplaats. Al snel bleek dit een succes te zijn, en in 2016 besloten Ben Mateman en zijn collega van Emergo, Regedir, een webshop op te richten. Drie jaar later voegde Ruben Lindenburg zich bij het team. Door deze samenwerking kan Goedkoopisolatiemateriaal.nl elke dag isolatiematerialen tegen de laagste prijs leveren en de beste service bieden.

Onze missie

Elke woning moet voorzien zijn van isolatie om de energiekosten te reduceren en een comfortabelere leefklimaat te realiseren.
 

Waarom kiezen voor Goedkoopisolatiemateriaal.nl?

Goedkoopisolatiemateriaal.nl heeft een breed assortiment aan isolatiematerialen, van PIR isolatie tot ecologische isolatie, zoals houtwol. Ook bieden wij isolatie van hoogwaardige merken aan, zoals Knauf Insulation, Recticel en Kingspan.

We onderscheiden ons door een uitstekende service te bieden, niet voor niets worden wij met gemiddeld een 9 beoordeeld. Zo houden wij onze klanten op de hoogte van de status van de bestelling, van magazijn tot aan de voordeur. Ook doen we er alles aan om de transportkosten zo laag mogelijk te houden. Als een van de weinige verkopers van isolatiematerialen betaal je bij ons geen verzendkosten wanneer de bestelwaarde minimaal € 1.250 is.

Onze klantenservice staat 5 dagen per week, van 08:00 uur tot 17:00 uur, voor jou klaar om al je vragen te beantwoorden en je te voorzien van het beste advies. We streven ernaar om binnen 4 uur antwoord te geven, zodat je niet lang hoeft te wachten op een antwoord of advies. Ook beschikken wij over een chatfunctie, zodat je direct met onze isolatie-experts kunt chatten.

muurisolatie

Iso-Fit Compleet Zolderisolatiesysteem

Onze allergrootste trots is het Compleet Zolderisolatiesysteem van Iso-Fit waar wij mede-ontwikkelaar van zijn. Het Iso-Fit systeem maakt het eenvoudig om hellende daken op bijvoorbeeld zolders te isoleren.

Het Compleet Zolderisolatiesysteem van Iso-Fit heeft PIR-isolatieplaten waar het dampdichte aluminiumfolie al aan is bevestigd en waar een plafondplaat aan vastgelijmd is. Deze combinatie zorgt ervoor dat je efficiënt hellende daken isoleert en niet verschillende lossen producten moet bestellen. Het isolatiesysteem van Iso-Fit heeft uitstekende geluids- en warmte-isolatie eigenschappen.

Op dit moment zijn we bezig met een ecologische variant van ons Compleet Zolderisolatiesysteem. Voor dit systeem zijn we van plan om houtwol te gebruiken in plaats van PIR.

Isofit Compleet Zolderisolatiesysteem

Wat zeggen onze klanten?

"Zeer klantvriendelijk, correcte en snelle levering, scherp geprijsd en zeer snelle communicatie! Zeer behulpzaam via telefoon en e-mail. Klant is echt koning hier! Denken met je mee in oplossingen."

Ger, Noord-Brabant

"Dit bedrijf levert goede en mooie materialen met fine contactpersonen. Bij deze totaaloplossing worden alle benodigde spullen meegeleverd en bij een tekort aan iets, wordt het restant snel opgestuurd."

Cor, Heemstede

"Wij zijn tevreden. Bestelling netjes op tijd geleverd. Voldoet aan verwachtingen. Goed te verwerken en isoleert goed."

Michael, Steenbergen

 

Vraag onze isolatie-experts om advies

Wil je advies van een van onze isolatie-experts? Neem contact op met onze isolatie-experts.

 

E-mailadres: verkoop@goedkoopisolatiemateriaal.nl
Telefoonnummer: +31 88 696 4191

Adresgegevens:
Goedkoopisolatiemateriaal.nl
Gildestraat 1
9502 KJ Stadskanaal