9,4 beoordeling Voor 12 uur besteld, volgende werkdag in huis Gratis passend advies via onze klantenservice Telefoonnummer Goedkoopisolatiemateriaal.nl 088 696 4191

Betaalinformatie

Goedkoopisolatiemateriaal.nl biedt via internet verschillende betaalmogelijkheden. Voor een internetbestelling geldt dat, zodra wij de betaling hebben ontvangen, wij de bestelling verzenden. De verwerking van de betaling is bij de ene betaaloptie sneller dan bij de andere. Hieronder een overzicht van de betaalmogelijkheden die wij accepteren.

iDEAL betalen

iDEAL is een handig betaalmiddel. Met iDEAL kun je snel, vertrouwd, veilig en gemakkelijk jouw online aankopen afrekenen. Je rekent af in een vertrouwde online bankomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van jouw eigen bank.

Bij het afrekenen van de bestelling kies je voor de optie iDEAL, waarna jij jouw bank kunt selecteren. Vervolgens word je doorgeleid naar jouw eigen bank waar de betaalopdracht klaar staat. Je kunt de betaling op dezelfde manier autoriseren zoals jij bankoverschrijvingen doet.

Het bedrag wordt direct van jouw betaalrekening afgeschreven en Goedkoopisolatiemateriaal.nl ontvangt een seintje dat de bestelling is betaald. De bestelling verwerken we dezelfde dag nog. 

Paypal

Deze betaalmethode biedt de mogelijkheid om snel en gemakkelijk online geld over te maken. Je bestelt het product bij Goedkoopisolatiemateriaal.nl en je kiest vervolgens om via PayPal te betalen. Hierna word je gevraagd om in te loggen op jouw rekening en de betaling te bevestigen.

Vooruitbetalen per bank

Je kunt het bedrag ook per bank overmaken, waarna wij de zending versturen. Kies binnen de betaalopties voor bankoverschrijving. Het bedrag kun je overmaken op het bankrekeningnummer van: Goedkoopisolatiemateriaal.nl NL 71 ABNA 0861 6702 64 ovv jouw ordernummer. Zodra de betaling binnen is, wordt jouw order verwerkt en aan jou verzonden.

Houd er rekening mee dat het enkele dagen kan duren voordat wij de betaling hebben ontvangen. Nadat wij de betaling ontvangen hebben, verzenden wij de bestelling pas. Het kan hierdoor voorkomen dat een artikel ondertussen uitverkocht is. Hiervan stellen wij jou zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Rembours

Je kunt het bedrag ook afrekenen bij de chauffeur (enkel via PIN transactie) die jouw bestelling levert. Bij betaling onder rembours ontstaan er extra kosten van € 15,00, die wij in rekening brengen bij de opdrachtgever. 

Op rekening betalen

Voor ondernemers is het vaak onhandig om direct te betalen. Goedkoopisolatiemateriaal.nl biedt de mogelijkheid om op rekening te betalen. Mocht je hiervan gebruik willen maken, neem dan contact met ons op via onze contactpagina.

Gratis verzending boven €1250*

Verzendkosten van €55,- binnen NL*

Duurzaam en milieuvriendelijk

Glaswol geproduceerd uit 75% gerecycleerd glas

Snelle klantenservice

Op werkdagen binnen 4 uur antwoord op uw vraag

Veilige betalingen

Uw betaalinformatie wordt veilig verwerkt.