Het is ons doel om voor doe-het-zelvers en professionele (klus)bedrijven de nummer één te zijn als het gaat om isolatiemateriaal voor bouw of renovatie project.

Daarom richten we ons op kwaliteit isolatie, de bevoorrading van grote hoeveelheden, gekwalificeerd advies en service op het gebied van isolatie. Wij kopen de beste isolatie producten in tegen de laagste en scherpste prijs waardoor wij de vaste lage prijzen voor glaswol isolatie hanteren bij GoedkoopIsolatieMateriaal.nl.

Alleen zo besparen we onze klanten onnodig geïnvesteerde tijd door een omvangrijke prijsvergelijking en onnodig reizen naar verschillende aanbieders!

Goedkopere glaswol isolatie producten gevonden?

Mocht je bij de concurrent een identiek artikel goedkoper vinden, dan krijg je het artikel bij ons ook voor deze prijs – en dan krijg je voor je tip ook nog eens 5% korting. Als dank als het ware, want eigenlijk is het ons werk om altijd alle prijzen in de gaten te houden.

Voor onze prijzen en dus ook voor de vaste lage prijsgarantie hebben we duidelijke maatstaven nodig. Tenslotte willen we je de beste prijs bieden bij een eerlijke concurrentie.

Om de prijsgarantie te kunnen verkrijgen dien je wel aan te kunnen tonen dat de concurrent goedkoper is. Dit kan met een print van de desbetreffende website, folder of flyer aantoonbaar gemaakt worden.

De voorwaarden voor de vaste lage prijsgarantie zijn als volgt:

 1. De vaste lage prijsgarantie geldt niet bij acties en kortingen van concurrenten.
 2. De vaste lage prijsgarantie geldt bij prijzen van concurrenten/webshops.
  De prijsgarantie geldt voor prijzen van concurrenten die hun winkel/webshop in ons land, op basis van de hier geldende wetten en belastingen runnen en ook voor garantie en service bereikbaar zijn. Daarom geldt dit niet voor prijzen van vrije handelaren, buitenlandse leveranciers of particulieren, die een keer een artikel verkopen.
 3. De vaste lage prijsgarantie geldt voor identieke artikelen.
  Identiek betekent voor ons dat de producent, typeaanduiding enz. identiek zijn of alle gespecificeerde eigenschappen van het artikel identiek zijn. Voorwaarde is dat het gaat om vergelijkbare verpakkingseenheden resp. verpakkingen..
 4. De vaste lage prijsgarantie geldt voor prijzen die op hetzelfde tijdstip geldig zijn of waren.
  Wanneer een prijs van GoedkoopIsolatieMateriaal.nl vergeleken wordt met die van een concurrent, moeten beide op hetzelfde tijdstip geldig (geweest) zijn. De prijs van de concurrent moet daarbij minstens geldig (geweest) zijn voor een dag.
 5. De vaste lage prijsgarantie geldt tot 30 dagen na de aankoop.
  Er kan tot 30 dagen na de aankoop aanspraak gemaakt worden op de vaste lage prijsgarantie.
 6. De vaste lage prijsgarantie geldt niet voor maatwerk.
  Als webshop heeft GoedkoopIsolatieMateriaal.nl ontzettend veel artikelen. Dat zijn onze vaste producten en voor ieder product geldt de vaste lage prijsgarantie. De prijsgarantie geldt niet bij een maatwerk offerte.
 7. De vaste lage prijsgarantie geldt niet voor uitverkopen.
  Gereduceerde prijzen in het kader van uitverkopen, seizoen uitverkopen of uitverkopen van individuele producten kunnen niet geldend gemaakt worden voor de vaste lage prijsgarantie.
 8. De vaste lage prijsgarantie geldt niet voor veilingen.
  Prijzen die in het kader van (internet-) veilingen tot stand komen, kunnen niet vergeleken worden met de permanente voor alle klanten geldige prijzen van GoedkoopIsolatieMateriaal.nl.
 9. De vaste lage prijsgarantie geldt niet voor prijzen die alleen gelden voor een beperkte klantenkring.
  De vaste lage prijsgarantie geldt voor de prijzen van onze concurrenten die zijn toegekend aan een artikel en aan alle klanten aangeboden wordt. Dit geldt ook voor de herkenbare prijsaanduiding op het artikel respectievelijk op het schap. De vaste lage prijsgarantie geldt voor prijzen die een concurrent aan alle klanten geeft. Daarnaast moet de prijs minstens een dag geldig zijn. Tenslotte gelden de prijzen van GoedkoopIsolatieMateriaal.nl ook voor iedereen en op ieder moment. Als de prijzen van een concurrent alleen voor bepaalde klanten gelden, dan willen wij ons daar niet mee meten. Individuele aanbiedingen zijn daarom geen basis voor een prijsgarantie.
 10. De vaste lage prijsgarantie geldt niet voor prijsgaranties.
  Basis van de vaste lage prijsgarantie is altijd de prijs van een artikel. Een prijs die ontstaan is doordat een concurrent een prijsgarantie toegepast heeft, kan bij ons helaas niet gebruikt worden voor de vaste lage prijsgarantie.
 11. De vaste lage prijsgarantie geldt niet voor aspecifieke voordelen of bonussen.
  Bij GoedkoopIsolatieMateriaal.nl geldt het principe “Altijd voordelig!”. Concurrenten bieden hun klanten echter gedeeltelijk een “bonus” of overeenkomstige voordelen, bijv. op basis van de totale jaaromzet. Zulke voordelen kunnen niet toegewezen worden aan een bepaald artikel en kunnen dus niet gebruikt worden voor de vaste lage prijsgarantie.
 12. De vaste lage prijsgarantie geldt niet als daardoor de inkoopprijs volledig en systematisch onderboden wordt.

Ten alle tijden behouden wij ons het recht voor om de afgifte te beperken tot de voor ons gebruikelijke hoeveelheden voor klanten.