De goedkoopste zolderisolatie van Nederland

Bent u van plan om uw zolder te isoleren? Dat is meestal een hele goede keuze. Veel warmte gaat verloren via een niet of slecht geïsoleerde zolder. Bij goedkoopisolatiemateriaal.nl vindt u materialen voor het isoleren van het dak van het huis en de vloer van de zolder. Als de zolder niet als leefruimte gebruikt wordt geniet de vloer van de zolder isoleren de voorkeur, anders is het meestal het beste om het dak te isoleren. Wij leveren de beste zolderisolatie voor de scherpste prijs.

Nieuw: Complete zolderisolatiesystemen bestaande uit een Pir-plaat en aan één zijde voorzien van een moderne wit afgewerkte plaat. Het systeem is eenvoudig aan te brengen en alle benodigde materialen worden meegeleverd. Inmiddels al vele tevreden klanten. Bekijk hier de nieuwe producten.

Glaswol

Glaswol is het product dat het meeste wordt gebruikt voor het isoleren van daken en wanden, Wij bieden de merken Isover en Knauf aan. Dit zijn twee A-merken met een uitstekende kwaliteit. Het voordeel van Knauf ten opzichte van Isover is dat het nauwelijks irriteert bij verwerking. Dit komt met name door de Ecose technologie die gebruikt wordt. Isover biedt wel een compleet zolderisolatiesysteem aan waardoor de zolder in één keer afgewerkt kan worden.

Makkelijk passend te maken

Zeer hoge stijfheid en dichtheid

Hoge stijfheid en dichtheid

Standaard stijfheid en dichtheid

Isolatie plus spijkerflensdeken

Glaswol van Isover

Compleet isolatiepakket

Glaswol platen met hoge dichtheid. Geschikt voor het plafond.

Steenwol en PIR platen

Andere mogelijkheden voor het isoleren van het dak van uw zolder zijn steenwol en PIR. Het voordeel van steenwol is dat het zeer brandveilig is en het een hoge kwaliteit isolatie is. Daarnaast hebben de platen een hoge stijfheid. Het nadeel is echter dat de prijs aanzienlijk hoger ligt dan bij glaswol, terwijl de isolatiewaarde nagenoeg hetzelfde blijft.

PIR platen hebben een minder hoge isolatiewaarde, maar zijn wel licht en daardoor makkelijker te verwerken.

Rockwool spijkerflens

RockSono base

Kingspan PIR

Renovatie PIR

PIR met beplating

Zolder isoleren

Door zelf je zolder te isoleren bespaar je veel geld. En als je een beetje handig bent is het prima te doen. Het is wel belangrijk om te zorgen dat er geen vocht bij de isolatie komt. Gebruik daarom altijd folie bij het isoleren van je zolder.