De voordeligste spouwmuurisolatie van Nederland

Uw spouwmuur isoleren zal voor een hele hoge besparing zorgen op uw energierekening. Wilt u ook een hoge besparing op de aanschaf? Bestel dan uw spouwmuur isolatie op goedkoopisolatiemateriaal.nl

Wij bieden spouwmuurplaten aan van verschillende A-merken. Zo kunt u spouwmuurisolatie kopen van Kingspan, Isover, Unilin, Rockwool en Knauf.

Kingspan spouwmuurisolatie is prijzig maar licht en heeft een hoge Rd waarde.

Recticel PIR is dun, heeft een hoge Rd waarde maar is ook prijzig.

Isover Mupan is goedkoop maar haalt geen hele hoge Rd waardes.

Rockwool spouwmuur isolatie is relatief goedkoop maar haalt geen hoge isolatiewaardes.

De goedkoopste spouwmuurisolatie is van Knauf Cavitec 035. De Rd waardes zijn echter ook niet hoog.

Ons Advies

Zoekt u spouwmuur isolatie met een hoge Rd-waarde en bent u hier voor bereid extra te betalen? Dan wordt de PIR isolatie Kingspan en Recticel aanbevolen. Bij deze materialen kan er een hoge isolatiewaarde gerealiseerd worden in een krappe ruimte. Echter zijn deze twee merken ook prijzig. In veel gevallen volstaat een isolatiewaarde van 3,5 en kunt u dit ook realiseren door Isover, Rockwool of Knauf te gebruiken. Van deze drie raden wij Knauf aan. De Knauf spouwplaten van Cavitec hebben de prettigste verwerking en de meest schappelijke prijs.

Let bij de keuze van de isolatie ook op de ruimte die u hebt in uw spouwmuur. Over het algemeen raden we aan om de ruimte die beschikbaar is te gebruiken. Dus liever een dikkere isolatielaag met een lagere dichtheid dan een isolatieplaat met hoge dichtheid die niet de hele muur vult. Dit is voor uw portemonnee de beste optie. Er zit namelijk een behoorlijk prijskaartje aan isolatie met hoge dichtheden.