Producten Retourneren

Toch niet tevreden over je product? Of is het stuk? Dat is vervelend. En daar gaan we iets aan doen, beloofd. Van ons mag je tenslotte wat verwachten. We laten je graag zien hoe we dat doen.
Bij ontvangst is het belangrijk de bestelling de controleren op aantal, inhoud en op beschadigingen. Hoewel GoedkoopIsolatieMateriaal.nl er alles aan doet om geen fouten te maken, kan het voorkomen dat een verzonden bestelling verkeerd, beschadigd of incompleet geleverd is. Indien dit voorkomt vragen wij u binnen zeven dagen contact met ons op te nemen.

GoedkoopIsolatieMateriaal.nl beloofd het volgende:

  • Jij hebt 14 dagen bedenktermijn, na ontvangst van je product.
  • Is het product beschadigd bij aankomst, stuur dan de zelfde dag een foto naar verkoop@goedkoopisolatiemateriaal.nl en binnen 3 werkdagen zullen wij het zelfde product leveren mits op voorraad en het beschadigd product ophalen.
  • Indien je een ongeopend product over hebt kunt uw dit binnen 14 dagen na levering retour sturen mits de product(en) onbeschadigd, droog en in de originele verpakking zitten. Hierbij zijn de verzendkosten voor eigen rekening daarnaast wordt er €50,- aan afhandelingskosten in rekening gebracht.
  • Producten die speciaal voor u besteld worden (via nabestelling)  kunnen niet worden geretourneerd.
  • Het ontvangen bulkkorting wordt eerst in rekening gebracht als de retour zending ervoor zorgt dat je niet meer aan de bulkkorting eisen voldoet.
  • Krijg je je geld terug? Dan storten we dit binnen 14 dagen het geld terug op je rekening.

Neem altijd contact op met GoedkoopIsolatieMateriaal.nl voor dat je een product retour stuurt. GoedkoopIsolatieMateriaal.nl zal een retour nummer aanmaken en waar nodig transport regelen voor de retourzending.
De product/en mogen naar onderstaand adres worden verstuurd:

Retournummer: <invullen>
GoedkoopIsolatieMateriaal.nl
Industriestraat 9
9502 EJ Stadskanaal

Verzendkosten
Indien er een fout ontstaan is bij de levering (beschadigd/verkeerd geleverde producten) zal GoedkoopIsolatieMateriaal.nl de verzendkosten voor eigen rekening nemen. In alle andere gevallen zijn de verzendkosten voor rekening van de klant.

Neem contact op met Goedkoopisolatiemateriaal.nl
Telefoon 0853033487
Email verkoop@goedkoopisolatiemateriaal.nl