Plafondisolatie

Bij veel huizen gaat er veel warmte verloren door gebrek aan isolatie in de plafonds. Door isolatieplaten in uw verdiepingsvloer te plaatsen kunt u veel geld besparen op uw energierekening. Ook geld besparen op het materiaal? Bestel dan A-merken plafondisolatie voor de voordeligste prijs bij goedkoopisolatiemateriaal.nl

De beste isolatie voor het plafond zijn de bouwplaten van Rockwool en de isolatieplaten van Knauf. Deze stijve isolatieplaten hebben een hoge isolatiewaarde, buigen niet door en zijn makkelijk te bevestigen aan het plafond.

 

Al jarenlang een veelgebruikt product voor plafonds.

Een relatief nieuw product van Knauf.

Ons advies

De meest geschikte plafondisolatie komt van Knauf en van Rockwool. Twee absolute A-merken. Er zit echter wel verschil tussen de producten.

Rockwool staat al jaren bekend als de isolatieproducent voor wanden en plafonds met de beste kwaliteit. Het is brandveilig, makkelijk in verwerking en heeft een goede isolatiewaarde voor warmte en geluid.

Knauf heeft zich vooral op glaswol rollen gefocust en is zo een grote concurrent geworden van Isover. Nu hebben ze echter ook een aantal producten gericht op de plafondisolatie. Dit is de MW35 serie en zijn stevige isolatieplaten vergelijkbaar met de bekende Rockwool platen. Het voordeel van Knauf is dat het beduidend goedkoper is. Daarnaast maakt Knauf gebruikt van natuurlijke producten zodat de verwerking comfortabeler is.

Rockwool was altijd de beste keuze voor het isoleren van wanden en plafonds. Echter, Knauf is met hun nieuwe producten een waardige concurrent geworden. Beiden zijn kwaliteitsproducten waarbij Rockwool een betere reputatie heeft op kwaliteit en Knauf op prijs.

Plafond isoleren

Door zelf je plafond te isoleren bespaar je veel geld. Helemaal als je de isolatie inkoopt bij goedkoopisolatiemateriaal.nl. Bij ons bestel je namelijk A-merk kwaliteit isolatiemateriaal voor de scherpste prijs.

Toebehoren

Zorg voor een soepele verwerking door ook de juiste toebehoren te hebben. Folie, tape e.d. kunt u allemaal vinden onder het overzicht toebehoren. Zo kunt u meteen aan de slag met het isoleren van uw wand of muur.