Isolatiefolies zijn een uitstekend ruimtebesparend alternatief voor glaswol. De isolatiefolies bij goedkoopisolatiemateriaal.nl zijn scherp geprijsd en kunnen eenvoudig gebruikt worden als isolatie in jouw woning.

Goedkoopisolatiemateriaal verkoopt de volgende meerlaagse isolatiefolies in onze webshop:

 

Isolatiefolies zijn dampdicht, door de reflecterende werking houden deze folies jouw woning koel in de zomer en warm in de winter met een minimaal verlies van ruimte.

Goedkoopisolatiemateriaal verkoopt de volgende meerlaagse isolatiefolies in onze webshop:

Isobooster T1, T2, T3 en T5

De innovatieve Isobooster isolatie heeft een hele hoge isolatiewaarde terwijl het weinig ruimte in beslag neemt. De T1 heeft de laagste isolatiewaarde met 2,4 m2K/W, De T5 heeft een isolatiewaarde van maar liefst 4,6 m2K/W.

Alkreflex 2.5
Damp- en waterdichte en meerlaagse isolatiedeken met Rd-waarde = 2,5 m2K.W

Alkreflex® 2.5 pas je toe als isolerende dampdichte laag in dak-, gevel- en vloerconstructies. In dakconstructies dien je de multifoil aan de binnenzijde te bevestigen. 

Alkreflex Classic 2L-2
Extreem dampdichte tweelaagse isolatiedeken met Rd-waarde = 1,6 m2K.W
Alkreflex® Classic 2L-2 pas je toe als dampdichte laag. Daanaast bezit deze folie een thermische isolerende werking. De Alkreflex® Classic 2L-2 kan onder andere gebruikt worden als isolatie in (spouw) muren, vloeren, aan de warme zijde (veelal de binnenzijde) van daken, of in industriële gebouwen zoals magazijnen, units, containers en caravans.

Alkreflex Roof 1.7
Waterdicht, damp-open en ruimtebesparende isolatiedeken met Rd-waarde = 1,7 m2K.W
Alkreflex® Roof 1.7 wordt als damp-open en waterdichte laag gebruikt aan de koude zijde van de constructie. Deze isolatiefolie is een uitstekende optie voor onder andere renovatieprojecten.