Het Coronavirus treft ons allemaal. Wij doen er alles aan om bestellingen en bezorgingen door te laten gaan, uiteraard met de nodige voorzorgsmaatregelen. In deze onzekere tijden willen we je graag op de hoogte houden van hoe Goedkoopisolatiemateriaal.nl omgaat met deze situatie.

Vragen en antwoorden:

Kan ik nog afhalen op afspraak?
Ja, alleen zoals genoemd enkel op afspraak. Dit doen we om ervoor te zorgen dat we niet met teveel mensen tegelijk aanwezig zijn.  

Kan ik mijn bestelling nog gewoon online of telefonisch plaatsen?
Ja, op dit moment hebben we nog voldoende voorraad om alle bestellingen te verwerken en op tijd te bezorgen. Ook kunnen we nog steeds onze voorraden aanvullen door leveringen van onze leveranciers. 

Wat is jullie levertijd?
Momenteel houden we ons nog aan de levertijd zoals we standaard aanbieden:

- Indien er voor 12:00 uur een bestelling gedaan wordt, kan er de volgende werkdag geleverd worden door heel Nederland* Bij het bestellen kan je de gewenste lever-dag kiezen. We doen er alles aan om op tijd te leveren en zonder tegenbericht kan je er vanuit gaan dat je op de gewenste datum wordt geleverd.

*In de huidige situatie kunnen echter vertragingen optreden, dit geldt met name voor pakketpost via PostNL (bestellingen met verzendtarieven € 7,95 en € 14,95). Als u zeker wilt weten of de materialen die via pakketpost verzonden worden de volgende werkdag geleverd kunnen worden, neem dan contact met ons op.

Hoe gaat de bezorging in zijn werk?
We volgen de RIVM-richtlijnen en nemen samen met onze bezorgpartners (hoofdzakelijk Hoekstra Transport en PostNL) hygiënemaatregelen om verdere verspreiding van het virus te voorkomen. De bezorgers weten wat ze moeten doen om gezond te blijven en zo hygiënisch mogelijk te werken. De bezorgers houden 1,5 meter afstand en vermijden fysiek contact.

Blijven jullie leveren, ook tijdens een lock down?
Wij zijn natuurlijk gebonden aan de geldende regels en maatregels. Zolang wij, onze leveranciers en bezorgpartners hun werk kunnen blijven doen, zullen wij blijven leveren.
Wij houden de ontwikkelingen in de gaten en informeren hier als er wijzigingen plaatsvinden.