Betaalinformatie

Goedkoopisolatiemateriaal.nl biedt via internet verschillende betaalmogelijkheden. Voor internet bestelling geldt dat, zodra wij de betaling hebben ontvangen, uw bestelling direct zal worden verzonden. De verwerking van de betaling is bij de ene betaaloptie sneller dan bij de andere. Hieronder een overzicht van de betaalmogelijkheden die wij accepteren.

iDEAL betalen

iDEAL is een handig betaalmiddel. Met iDEAL kunt u snel, vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in een vertrouwde internet bankomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank.

Bij het afrekenen van de bestelling kiest u voor de optie iDEAL, waarna u uw bank kunt selecteren. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht klaar staat. U kunt de betaling op dezelfde manier autoriseren zoals u bankoverschrijvingen doet.

Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en Goedkoopisolatiemateriaal.nl wordt meteen geïnformeerd dat de bestelling is betaald. De bestelling wordt nog dezelfde dag door ons verwerkt.

Paypal

Deze betaalmethode biedt de mogelijkheid om snel en gemakkelijk online geld over te maken. U bestelt het product via APB Holland en kiest om met PayPal te betalen. U hoeft bij de betaling alleen PayPal te selecteren. Vervolgens wordt u gevraagd om in te loggen op uw rekening en de betaling te bevestigen.

Vooruitbetalen per bank

U kunt het bedrag ook per bank overmaken, waarna wij de zending versturen. Kies binnen de betaalopties voor bankoverschrijving.
Het bedrag kunt u overmaken op het bankrekeningnummer van: Goedkoopisolatiemateriaal.nl NL35INGB0661752984 ovv uw Order nummer. Zodra de betaling binnen is wordt u order verwerkt en aan u verzonden.

Houd er rekening mee dat het enkele dagen duurt voordat wij de betaling hebben ontvangen. De bestelling wordt pas verzonden, nadat wij de betalingen hebben ontvangen. Het kan hierdoor voorkomen dat een artikel ondertussen uitverkocht raakt. Hiervan stellen wij u uiteraard op de hoogte.

Rembours

U kunt het bedrag met contant afrekenen. Uw betaalt het factuurbedrag contant aan de vrachtwagenchauffeur die uw bestelling levert. Bij betaling onder rembours ontstaan extra kosten ter hoogte van 25,00 EUR.

Op rekening betalen

Voor ondernemers is het vaak onhandig om direct te betalen. Goedkoopisolatiemateriaal.nl heeft de mogelijkheid om op rekening te betalen. Bij aankoop op rekening ontvangt u een factuur na ontvangst van de goederen met een betaal termijn van 30 dagen. Neem hiervoor contact op via onze contact pagina.

Veilig betalen

Onze betalingen worden afgehandeld door onze Payment Service Provider:Pay.nl (www.pay.nl) Het gaat hier om betalingen via IDEAL, Paypal en bankoverschrijving. Betalen via deze betaalopties is eenvoudig en geheel veilig.